DSC гр. Варна

ЕТ АнКо-А.Колчев и ЕТ Сигнал-Д.Колчев сме официални представители за гр.Варна на DSC България. Още »

DSC Group

Канадската фирма „DSC Group“ е сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожаро-известителна техника в света, отговаряща на UL, ULC, CE и ISO 9001 стандарт . От 1994г. нашата дейност е свързана с продажба, дистрибуция, проектиране, изграждане и поддръжка на обекти с техника на DSC. Още »

СОД-DSC

През 1999г направихме комплексна своята услуга като създадохме мониторинг център, сектор физическа охрана и авто патрулни звена за реагиране – „СОД-DSC”. Мониторинг центърът е изцяло оборудван с техника на DSC, което дава възможност в него да се получава пълна информация потелефон, радио, GSM, интернет и видео предаватели от охраняваните обекти оборудвани с DSC централи, а обектите изградени с централи на други фирми изпращат непълна информация. Още »

Техниката на DSC

Техниката на DSC отговаряща на световните и европейски стандарти в областа на технологиите, сведените до минимум лъжливи алармени събития, пълната информация получена в мониторинг центъра за секунди, мигновеното и предаване на дежурните патрули и предприемането на адекватни мерки от тяхна страна, осигуряват сигурност и спокойствие. Още »

Сигурност и обслужване

Високото ниво на обслужване, професионализъм и непрекъснато повишаване на качеството на предлаганите услуги са гаранция за грижата ни към ВАС – нашите клиенти. Още »

На вашето внимание, участието на DSC в Рали България и \\\\\\\\\\\\\\\"Мини Футболна Лига - България\\\\\\\\\\\\\\\" Още »

МИНИ ФУТБОЛНА ЛИГА - ВАРНА Още »

 

МФК “СОД DSC” – Варна

 

 

СОД--DSC

Играчите на СОД-DSC спечелиха сребърен и бронзов медал пред погледа на кмета на Париж

Отборът на СОД-DSC се завърна от Франция с два медала от турнири по футбол 7 (6 полеви и 1 вратар на игрище с размери 75×45м). Варненци представляваха България в две надпревари във френската столица Париж, където спечелиха сребърен и бронзов приз.

Първият турнир се проведе на 28 и 29 май, а в него взеха участие 24 отбора – 20 местни и 4 чуждестранни. Страхотните игри на варненци ги класираха на полуфинал, където отстъпиха на националния тим на Палестина до 23 години, а в последствие се класираха на трето място.

СОД--DSC2Доброто представяне на българите продължи и по време на втория турнир, провел се между 3 и 5 юли. В надпреварата участваха и отбори от Алжир, Тунис, Португалия, Словения, Палестина, Япония и домакините от Франция. Надпреварата, която бе изключително интересна и оспорвана, бе спечелена отново от отбора на Палестина до 23 години. Българите обаче бяха по-убедителни в представянето си от първата надпревара и след успехи над Франция с 3:1 и Палестина с 2:0 стигнаха до сребърните медали.

Официален гост на турнира бе и кмета на Париж Ан Идалго.

СОД--DSC-1Отборът на СОД-DSC: Борислав Блажев, Илия Блажев, Калин Денев, Тодор Георгиев, Никола Петров, Цветан Димитров, Данаил Дичев, Джанер Ахмед, Иван Иванов, Делян Колчев (капитан), Станислав Иванов, Светлин Станчев, Димитър Димитров.

(източник)