DSC гр. Варна

ЕТ АнКо-А.Колчев и ЕТ Сигнал-Д.Колчев сме официални представители за гр.Варна на DSC България. Още »

DSC Group

Канадската фирма „DSC Group“ е сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожаро-известителна техника в света, отговаряща на UL, ULC, CE и ISO 9001 стандарт . От 1994г. нашата дейност е свързана с продажба, дистрибуция, проектиране, изграждане и поддръжка на обекти с техника на DSC. Още »

СОД-DSC

През 1999г направихме комплексна своята услуга като създадохме мониторинг център, сектор физическа охрана и авто патрулни звена за реагиране – „СОД-DSC”. Мониторинг центърът е изцяло оборудван с техника на DSC, което дава възможност в него да се получава пълна информация потелефон, радио, GSM, интернет и видео предаватели от охраняваните обекти оборудвани с DSC централи, а обектите изградени с централи на други фирми изпращат непълна информация. Още »

Техниката на DSC

Техниката на DSC отговаряща на световните и европейски стандарти в областа на технологиите, сведените до минимум лъжливи алармени събития, пълната информация получена в мониторинг центъра за секунди, мигновеното и предаване на дежурните патрули и предприемането на адекватни мерки от тяхна страна, осигуряват сигурност и спокойствие. Още »

Сигурност и обслужване

Високото ниво на обслужване, професионализъм и непрекъснато повишаване на качеството на предлаганите услуги са гаранция за грижата ни към ВАС – нашите клиенти. Още »

На вашето внимание, участието на DSC в Рали България и \\\\\\\\\\\\\\\"Мини Футболна Лига - България\\\\\\\\\\\\\\\" Още »

МИНИ ФУТБОЛНА ЛИГА - ВАРНА Още »

 

All-in One Box камера (ICR)

VF50HQ

VF50HQ

All-in One Box камера (ICR)

Информация за продукта

Използвайки предимствата на последните DSP (цифрова обработка на сигналите) технологии, хоризонталната резолюция е силно подобрена до 560 TV реда (през деня) и 600 TV реда (през нощта).
Устройството съдържа специална технология за подобряване на изображението с последния 10-битов A/D процес, като произвежда изображение с много ясно и екстремно истинско качество. Режимът на изображението се променя моментално от цветен през деня в Ч/Б през нощта автоматично при 5 Lux осветеност нощно време. Комбинирана с вградена система с двоен филтър, камерата произвежда перфектно истински цвят през деня и незашумено Ч/Б изображение през нощта. Устройството съдържа технология за автоматично регулиране на фокуса, което прецизно коригира изместването на фокуса, когато е активирано инфрачервеното осветление през нощта. Вграденият 4 мм. – 9 мм. обектив е с два филтъра, които автоматично се включват и изключват между дневен и нощен режим. Като опция е достъпен обектив 9 мм. – 22 мм.
Камерата е специално проектирана да може да работи от DC11V до DC40V и от AC15V to AC30V, което максимизира надеждността на устройството при флуктуации на захранването. Този широк толеранс приема повечето от нестабилните захранващи източници без повреда преди или след инсталацията. Камерата приема захранване от 12VDC или 24VAC с неполярен вход.

Ключови характеристики

 • Истински цвят през деня и преобразуване в реално Ч/Б изображение през нощта с вградения подвижен филтър (IR Sensitive True DN)
 • 10 битов A/D процес
 • Висококачествен 1/3” Sony Super HAD CCD II / Ex-view HAD CCD сензор
 • Супер висока резолюция 560 TV реда (денем) / 600 TV реда (нощем)
 • Превъзходна чувствителност    0.1 Lux / F1.6 – Super HAD II
  0.01 Lux / F1.6 – Ex-view HAD
 • Свободна от превъртане картина със синхронизация от 24VAC
 • 12VDC или 12VDC/24VAC неполярен динамичен вход за захранване
 • Вграден прецизен варифокален обектив (4-9 мм./9-22 мм.)
 • Автоматична DC диафрагма