DSC гр. Варна

ЕТ АнКо-А.Колчев и ЕТ Сигнал-Д.Колчев сме официални представители за гр.Варна на DSC България. Още »

DSC Group

Канадската фирма „DSC Group“ е сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожаро-известителна техника в света, отговаряща на UL, ULC, CE и ISO 9001 стандарт . От 1994г. нашата дейност е свързана с продажба, дистрибуция, проектиране, изграждане и поддръжка на обекти с техника на DSC. Още »

СОД-DSC

През 1999г направихме комплексна своята услуга като създадохме мониторинг център, сектор физическа охрана и авто патрулни звена за реагиране – „СОД-DSC”. Мониторинг центърът е изцяло оборудван с техника на DSC, което дава възможност в него да се получава пълна информация потелефон, радио, GSM, интернет и видео предаватели от охраняваните обекти оборудвани с DSC централи, а обектите изградени с централи на други фирми изпращат непълна информация. Още »

Техниката на DSC

Техниката на DSC отговаряща на световните и европейски стандарти в областа на технологиите, сведените до минимум лъжливи алармени събития, пълната информация получена в мониторинг центъра за секунди, мигновеното и предаване на дежурните патрули и предприемането на адекватни мерки от тяхна страна, осигуряват сигурност и спокойствие. Още »

Сигурност и обслужване

Високото ниво на обслужване, професионализъм и непрекъснато повишаване на качеството на предлаганите услуги са гаранция за грижата ни към ВАС – нашите клиенти. Още »

На вашето внимание, участието на DSC в Рали България и \\\\\\\\\\\\\\\"Мини Футболна Лига - България\\\\\\\\\\\\\\\" Още »

МИНИ ФУТБОЛНА ЛИГА - ВАРНА Още »

 

Мини C/CS Box камера

VC34HQ

VC34HQ

Мини C/CS Box камера

Информация за продукта

Устройството автоматично минава от цветен в Ч/Б режим при 5 Luz осветеност.
Тази функция поддържа качеството на картината в истински цвят през деня и незашумено ясно Ч/Б изображение през нощта, подобрявайки чувствителността и резолюцията до 600 TV реда.
С новата цифрова обработка на сигнала (DSP) и висококачествения сензор, камерата предлага превъзходна висока резолюция от 560 TV реда цветно изображение през деня и 600 TV реда в Ч/Б през нощта.
Регулирането на баланса на бялото, избираемо м режими Push lock или ATW, подобрява възпроизвеждането на изображението, подходящо за всички видове обкръжение и в условията на променлива осветеност.
Чрез използването на Sony Super HAD CCD сензор, камерата предлага екстремно висока чувствителност до 0.1lux/F1.2 (Sony Ex-view HAD : 0.01Lux/F1.2).

Ключови характеристики

  • Дневен и нощен режим (авт. конверсия от цвят в Ч/Б при 5 Lux)
  • Супер висока чувствителност от 0.1Lux/F1.2(Super HAD II), 0.01Lux/F1.2(Ex-view HAD)
  • Екстремно акуратно възпроизвеждане на цветовете с 10 битов процес
  • Висока резолюция 560 TV реда (денем) / 600 TV реда (нощем)
  • Вграден DIP ключ с функции (BLC On/Off, AGC Nor/Max, AWB/Push Lock, Flickerless On/Off)
  • Вградена защита от свръхнапрежения и пикове в захранването
  • Захранване с вградена защита от обратна полярност
  • 12VDC
  • 24VAC (опция)