DSC гр. Варна

ЕТ АнКо-А.Колчев и ЕТ Сигнал-Д.Колчев сме официални представители за гр.Варна на DSC България. Още »

DSC Group

Канадската фирма „DSC Group“ е сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожаро-известителна техника в света, отговаряща на UL, ULC, CE и ISO 9001 стандарт . От 1994г. нашата дейност е свързана с продажба, дистрибуция, проектиране, изграждане и поддръжка на обекти с техника на DSC. Още »

СОД-DSC

През 1999г направихме комплексна своята услуга като създадохме мониторинг център, сектор физическа охрана и авто патрулни звена за реагиране – „СОД-DSC”. Мониторинг центърът е изцяло оборудван с техника на DSC, което дава възможност в него да се получава пълна информация потелефон, радио, GSM, интернет и видео предаватели от охраняваните обекти оборудвани с DSC централи, а обектите изградени с централи на други фирми изпращат непълна информация. Още »

Техниката на DSC

Техниката на DSC отговаряща на световните и европейски стандарти в областа на технологиите, сведените до минимум лъжливи алармени събития, пълната информация получена в мониторинг центъра за секунди, мигновеното и предаване на дежурните патрули и предприемането на адекватни мерки от тяхна страна, осигуряват сигурност и спокойствие. Още »

Сигурност и обслужване

Високото ниво на обслужване, професионализъм и непрекъснато повишаване на качеството на предлаганите услуги са гаранция за грижата ни към ВАС – нашите клиенти. Още »

На вашето внимание, участието на DSC в Рали България и \\\\\\\\\\\\\\\"Мини Футболна Лига - България\\\\\\\\\\\\\\\" Още »

МИНИ ФУТБОЛНА ЛИГА - ВАРНА Още »

 

Стандартна инфрачервена (ИЧ) камера

VD95CNIR

VD95CNIR

Стандартна инфрачервена (ИЧ) камера

Информация за продукта

Време е да се радвате на стандартна икономична куполна конструкция с 3-осна структура, комбинирана с наблюдение с наклон 90 градуса надолу.
Комбинирана с технология за премахване на цвета нощно време, тази камера възпроизвежда чист естествен цвят през деня и незашумено Ч/Б изображение през нощта.
Видимият ИЧ обхват е до 20 метра и преобразуването Ден/Нощ е акуратно контролирано.
Изходите за кабели в 4 посоки през основата на купола предлагат инсталиране на бетонна стена, таван, наклонена плоскост.
Потребителят може с лекота да сглобява и разглобява куполния капак и този механизъм плюс 3-осния монтаж е лесен за смяна на обектива, лесен за позициониране на модула на камерата, лесен за свързване на кабелите и гарантира икономия на време за инсталирането.

Специални характеристики

 • Акуратно превключване Ден/Нощ чрез използването на вграден CDS сензор за отразяване на нивото на осветеност на субекта
 • 4-те изхода за кабели гарантират инсталиране на бетонна стена, таван, наклонена плоскост
 • 3-осна структура, комбинирана с наблюдение с наклон надолу 90°
 • Икономична конструкция
 • Лесно инсталиране

Общи характеристики

 • 1/3” Sony Super HAD CCD II
 • 520 TVреда (ден)/560 TVреда (нощ)
 • 2.5 / 2.9 / 3.6 / 4.3 / 6 / 8 / 12 / 16мм.обектив
 • Забележителна работа при ниска осветеност от 0.1 Lux/F2.0
 • Нощна чувствителност до 20 метра
 • 12VDC захранване