DSC гр. Варна

ЕТ АнКо-А.Колчев и ЕТ Сигнал-Д.Колчев сме официални представители за гр.Варна на DSC България. Още »

DSC Group

Канадската фирма „DSC Group“ е сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожаро-известителна техника в света, отговаряща на UL, ULC, CE и ISO 9001 стандарт . От 1994г. нашата дейност е свързана с продажба, дистрибуция, проектиране, изграждане и поддръжка на обекти с техника на DSC. Още »

СОД-DSC

През 1999г направихме комплексна своята услуга като създадохме мониторинг център, сектор физическа охрана и авто патрулни звена за реагиране – „СОД-DSC”. Мониторинг центърът е изцяло оборудван с техника на DSC, което дава възможност в него да се получава пълна информация потелефон, радио, GSM, интернет и видео предаватели от охраняваните обекти оборудвани с DSC централи, а обектите изградени с централи на други фирми изпращат непълна информация. Още »

Техниката на DSC

Техниката на DSC отговаряща на световните и европейски стандарти в областа на технологиите, сведените до минимум лъжливи алармени събития, пълната информация получена в мониторинг центъра за секунди, мигновеното и предаване на дежурните патрули и предприемането на адекватни мерки от тяхна страна, осигуряват сигурност и спокойствие. Още »

Сигурност и обслужване

Високото ниво на обслужване, професионализъм и непрекъснато повишаване на качеството на предлаганите услуги са гаранция за грижата ни към ВАС – нашите клиенти. Още »

На вашето внимание, участието на DSC в Рали България и \\\\\\\\\\\\\\\"Мини Футболна Лига - България\\\\\\\\\\\\\\\" Още »

МИНИ ФУТБОЛНА ЛИГА - ВАРНА Още »

 

WideLux WDR бронирана мини куполна камера

VD70S

VD70S

WideLux WDR бронирана мини куполна камера

Информация за продукта

Възпроизвеждането на истинско оцветяване, което е близко до работата на човешкото око добавя нейната стойност до максимум. Нашата собствена WDR технология позволява камерата с конвенционална CCD матрица да доставя екстремно ясно виждане във всякакви светлинни условия.
Кристално ясният куполен прозорец е направен от поликарбонат, за да защити камерата от насилствени атаки.
Това устройство изглежда толкова елегантно, колкото и качеството на камерата.
Уникалното лице цели да подхожда най-добре на декоративната обстановка на всяко място. Тя поддържа дълго време прекрасната си форма с ненадраскващото се покритие.
Една очна ябълка е разположена за монтаж във всяка посока и потребителите могат да сглобяват и разглобяват това устройство с лекота чрез научния механизъм на конструкцията.

Специални характеристики

 • Уникалното лице цели да подхожда най-добре на декоративната обстановка на всяко място
 • Структурата на очна ябълка, разположена за монтаж във всяка посока, позволява на потребителя да сглобява и разглобява устройството с лекота

Общи характеристики

 • Супер широк динамичен обхват
 • 600TVреда(Денем) / 650TVреда(Нощем)
 • 2D/3DNR (Редукция на шума)
 • Детектиране на движение
 • DIS (Цифрово стабилизиране на изображението)
 • Осветяване на тъмните места
 • RS-485 интерфейс (Pelco-D)
 • Вандалоустойчивост
 • 12VDC