DSC гр. Варна

ЕТ АнКо-А.Колчев и ЕТ Сигнал-Д.Колчев сме официални представители за гр.Варна на DSC България. Още »

DSC Group

Канадската фирма „DSC Group“ е сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожаро-известителна техника в света, отговаряща на UL, ULC, CE и ISO 9001 стандарт . От 1994г. нашата дейност е свързана с продажба, дистрибуция, проектиране, изграждане и поддръжка на обекти с техника на DSC. Още »

СОД-DSC

През 1999г направихме комплексна своята услуга като създадохме мониторинг център, сектор физическа охрана и авто патрулни звена за реагиране – „СОД-DSC”. Мониторинг центърът е изцяло оборудван с техника на DSC, което дава възможност в него да се получава пълна информация потелефон, радио, GSM, интернет и видео предаватели от охраняваните обекти оборудвани с DSC централи, а обектите изградени с централи на други фирми изпращат непълна информация. Още »

Техниката на DSC

Техниката на DSC отговаряща на световните и европейски стандарти в областа на технологиите, сведените до минимум лъжливи алармени събития, пълната информация получена в мониторинг центъра за секунди, мигновеното и предаване на дежурните патрули и предприемането на адекватни мерки от тяхна страна, осигуряват сигурност и спокойствие. Още »

Сигурност и обслужване

Високото ниво на обслужване, професионализъм и непрекъснато повишаване на качеството на предлаганите услуги са гаранция за грижата ни към ВАС – нашите клиенти. Още »

На вашето внимание, участието на DSC в Рали България и \\\\\\\\\\\\\\\"Мини Футболна Лига - България\\\\\\\\\\\\\\\" Още »

МИНИ ФУТБОЛНА ЛИГА - ВАРНА Още »

 

Бърза куполна камера с 22х увеличение

VPD220

VPD220

Бърза куполна камера с 22х увеличение

Информация за продукта

VPD220 е висококачествена бърза мини куполна камера, която възпроизвежда екстремно ясна картина и има различни PTZ (завъртане/наклон/увеличение) функции.
Използвана с автофокус (АФ) 22х оптично увеличение, тази камера може прецизно да регулира фокуса.
Тя възпроизвежда чист естествен цвят през деня и различни предварителни настройки правят камерата с възможност да наблюдава ефективно граничната област.
Вграденият ICR (филтър за изрязване на ИЧ) прави камерата чувствителна към ИЧ комбинирано наблюдение за виждане на голямо разстояние при пълна тъмнина и незашумено Ч/Б изображение с увеличените 570 TVреда.

Ключови характеристики

  • 1/4” Sony Super HAD CCD
  • Висока резолюция 480TVреда (през деня) / 540TVреда (през нощта)
  • Безкрайно въртене на 360° (Макс. 500°/сек.)
  • Оптично 22х увеличение
  • 64 предварителни настройки и различно автоматично наблюдение
  • Интелигентен и прецизен механизъм
  • 4 входа / 2 изхода за датчици
  • RS-485 интерфейс (Pelco-D/Р)
  • 24VAC достъпно

Бързо и лесно инсталиране

Основата на купола е отделно и лесно се монтира първо на тавана и основното тяло просто се закача към нея на ръка без инструменти. Не се изисква допълнително сложна връзка с вградения свързващ механизъм.