Дневна и нощна камера с широк динамичен обхват

VC57WD

VC57WD

Дневна и нощна камера с широк динамичен обхват

Информация за продукта

VC57WD е WDR (с широк динамичен обхват) дневна/нощна камера, специално проектирана за професионално дневно/нощно наблюдение. През деня камерата се характеризира с 550TV реда цветно изображение, а през нощта изображението се преобразува в реален Ч/Б режим (отстраняване на цветовия сигнал), което води до голямо подобрение на резолюцията и чувствителността.
Уникалната технология на широк динамичен обхват с интелигентни и лесни за използване OSD (екранни) настройки предоставя на потребителите оптималното решение за най-добро качество на изображението в различни ситуации.
Камерата съдържа интелигентен CDS сензор и двоен механичен дневно/нощен филтър, който акуратно се превключва от цветен в Ч/Б режим, или обратно при избраното чрез екранното меню (OSD) ниво на осветление. Специално проектираната верига на захранването позволява камерата да работи от DC11V до DC40V и от AC15V до AC30V, максимизирайки надеждността на устройството при флуктуации на захранването. Този широк толеранс приема повечето нестабилни захранвания без повреда преди или след инсталацията.

Ключови характеристики

 • Супер широк динамичен обхват (sWDR)
 • Лесни за използване OSD функции (възможност за локално и дист. управление)
 • Вградено лостче за C/CS и задно регулиране на фокуса
 • IR-чувствителна механична филтърна система за режим Ден/Нощ
 • Истински цвят през деня и реално Ч/Б преобразуване през нощта
 • Вграден оптичен фото сензор
 • Висококачествена 1/3” SONY Double Scan CCD
 • Висока резолюция 550 TV реда денем / 600 TV реда нощем
 • Силно подобрена чувствителност 0.0001 Lux при F1.2
 • Картина без превъртане със синхронизация от 24 VAC захранване
 • Автоматична DC / VIDEO бленда
 • ID (Идентификация на камерата)
 • Цифрово увеличение (1х – 3х)
 • Цифрово забавен затвор (DSS)
 • Маскиране на частни обекти
 • Опции на захранването: 12VDC, 12VDC / 24VAC, 230VAC

Истинско Дневно/Нощно преобразуване на изображението за 24 ч. ясно наблюдение

Превключване Ден/Нощ
Изображението се преобразува от цветен в Ч/Б режим и изрязващият IR филтър се отстранява автоматично при настроеното от екранното меню OSD) ниво на осветеност.
Истински цвят със син филтър/Прецизен фокус с IR филтър
Този двоен филтърен механизъм е уникално проектиран да има син филтър през деня за прецизно възпроизвеждане на цвета през деня и да има коригиращ фокуса IR филтър през нощта, така че да няма изместване на фокуса при активиране на IR осветлението.

Супер широк динамичен обхват (sWDR)
Нивото на светлината е управлявано от включеното лесно за използване екранно меню (OSD), което позволява камерата да бъде идеално регулирана за повечето различни нива на фоново осветяване, или контраст.

Максималната чувствителност с най-добрия сензор и последните технологии
Използвана с последния сензор Sony Double scan CCD, VC57WD осигурява най-високата чувствителност от 0.0001 Lux/F1.2. В добавка, вградената функция Ден/Нощ напълно отстранява шумовете от цветовия сигнал за ултра ясно качество на изображението през нощта.

Цифрово забавен затвор (DSS)
Функцията DSS позволява на камерата да показва ярко изображение дори и при екстремна тъмнина.

Силно подобрени дневни и нощни възможности
Картината сама ли се преобразува между цветна и Ч/Б в точното време и включва/изключва ли се IR осветлението в същото време?
В това устройство е добавена нова технология на дневно и нощно управление. Едно акуратно управление на преобразуването на изображението и прецизна работа на движението на дневния и нощния филтър в точния момент, дават надеждно прихващане на изображението в цветен режим през деня и в Ч/Б режим през нощта.

Идентификатор на камерата
Потребителите могат да използват идентификатор на камерата (ID), за да назначат име на камерата. Идентификаторът на камерата може да съдържа до 15 буквено-цифрени знака.

Цифрово увеличение (1.5х, 2х, 3х)
Екранът може да бъде цифрово увеличен от екранното меню.

Маскиране на частни зони
Когато устройството наблюдава широка област, прихванатото изображение може да бъде маскирано с лични цели. Потребителите могат лесно да конфигурират размера и позицията на необходимите частни зони.

Двойно импулсно захранване
(с автосинхронизация)

Устройството има високоефективно импулсно управление на захранването, което автоматично се самоконфигурира за 12VDC или 24VAC и честотата на 24VAC (автосинхронизация). Двойно изолираното захранване гарантира, че няма верига към земя, когато се използват заедно повече камери и системно оборудване, захранвани от един захранващ източник.

bg_BGBulgarian