Други Четци и клавиатури

Други Четци и клавиатури

BC-301 Четец на бар код

Четецът на бар код BC-301 е напълно водонепропусклив и неговата здрава черупка е направена от поликарбонат, запълнен с въглерод за допълнителна здравина. BC-301 чете най-общо използваните формати на бар кодове, включително Code 39, Interleaved 2 of 5, UPC/EAN и Codabar.

Четци WEI-R20 и WEI-R30 на Wiegand

Класическият плъзгащ четец на Wiegand (Classic Wiegand Swipe Reader) е високоустойчив, вандало- и водоустойчив четец, използван в приложения в целия свят. Той има двуцветен светодиод за състоянието и е нечувствителен към външни магнитни полета и радиочестотни сигнали.

WLS-5500 Безжичен приемник и предаватели

Безжичните приемници и предаватели за извънсградна употреба WLS-5500 осигуряват извънредно дълго разстояние на четене, използвайки безжична технология и са идеални за входове на паркинги и гаражи. Приемникът WLS-5500 може да чете сигналите на предавателя от разстояние до 45.72 метра с диполна антена или на 30.48 метра със стандартна гъвкава антена. Дистанционното инсталиране на диполната антена може още повече да увеличи разстоянието на четене.

Клавиатури KP-2500 и ES-KTP/103SN

KP-2500 е твърда херметизирана клавиатура от неръждаема стомана, комбинираща привлекателен външен вид с огромна устойчивост към злоупотреби. Клавиатурата не съдържа движещи се части и използва собствена пиезоелектрическа технология, гарантираща, че клавиатурата ще работи надеждно и в най-взискателната обстановка. Еднокомпонентната конструкция е здрава и компактна, идеална за вътрешна и извънсградна употреба при висок трафик. За максимална гъвкавост, два светодиода (червен и зелен) са програмируеми от потребителя чрез софтуера и има известяващи бипкания при всяко натискане на бутон. KP-2500 има BCD изход, а ES-KTP/103SN има 26-bit Wiegand изход.

bg_BGBulgarian