Комплекти Kantech Multi-Door Controller

Комплекти Kantech Multi-Door Controller

Комплектите Kantech Multi-Door Controller осигуряват всички необходими хардуерни компоненти в една кутия, от мощните контролери КТ-300 до четци и етикети, за да завършите или разширите своята система за контрол на достъп.

Перфектни за разрастващия се бизнес

Комплектите Kantech Multi-Door Controller са достъпни в два модела на размер на кутията: 28-инчова опаковка, която може да съдържа до 4 контролера КТ-300 и 42-инчова кутия, която може да съдържа до 6 контролера КТ-300. Вие можете лесно да добавите контролери към всяка кутия, за да достигнете нейната респективна конфигурация (8 или 12 врати).

Организирайте и инсталирайте ефективно контролерите

Комплектите Multi-Door Controller са идеални за големи приложения, където мястото, времето и бюджета са важни съображения. Вместо да трябва да инсталирате отделни кутии за всеки КТ-300, комплектите Multi-Door Controller ви позволяват да монтирате повече контролери КТ-300 в единична кутия. Това е ценна полза за обекти с ограничено място на стените.

Комплект Multi-Door Expansion Kit (Разширение за повече врати)

За допълнително удобство комплектът на Kantech – Multi-Door Expansion Kit ви позволява да разширявате своята система за контрол на достъп на нараствания по 4 врати. Комплектът Multi-Door Expansion Kit осигурява основната периферия за разширяване на вашата система като допълнителни контролери КТ-300, трансформатори, акумулаторни батерии и т.н. – всичко това с удобството на един номер модел.

Ключови характеристики

  • Контролира до 8 или 12 врати от една кутия (зависеща от размера на модела)
  • Ценово ефективно консолидира повече контролери КТ-300 в единична кутия, за да осигури ускорено инсталиране
  • Поддържа целия софтуер на Kantech, включително EntraPass Special Edition, EntraPass Corporate Edition и EntraPass Global Edition(1)
  • Order one model number to ensure you receive all hardware components at the same time
  • Expand your system in 4-door increments using the Multi-Door Expansion Kit
  • Разширете своята система на нараствания по 4 врати с помощта на Multi-Door Expansion Kit

(1) EntraPass Global Edition изисква v3.17 или по-висока с Windows® Global Gateway и KT-NCC.

  • Комплекти Kantech Multi-Door Controller
  • Комплекти Kantech Multi-Door Controller
bg_BGBulgarian