Телефонна входна система на Kantech

Телефонна входна система на Kantech

Проектирана, като се има предвид интеграцията, телефонната входна система на Kantech (KTES) идеално подхожда на приложения със съществуваща система за контрол на достъп, или за тези, които просто се нуждаят от телефонен достъп. Един привлекателен, вандалоустойчив и водонепропусклив корпус се характеризира с голям, четириредов, по 20 знака на ред задноосветен LCD дисплей и контекстуални функционални бутони, позволяващи на посетителите лесно да прегледат електронната директория на живущите. Живущите контактуват с посетителите чрез KTES и могат да дадат или откажат достъп директно от телефонна наземна линия или клетъчен телефон с натискането на един бутон.

Автономното устройство контролира една врата, три допълнителни релета и поддържа пощенска блокировка и REX достъп. За по-големи комерсиални инсталации KTES се интегрира със софтуера EntraPass и контролерите на врати на Kantech, за да осигури завършена система за контрол на достъп. Системата идва завършена с опростена версия на софтуера EntraPass за бърза конфигурация и обновявания на фърмуера, наблюдение на транзакциите на живо и архивиране на системата. Wiegand входовете и изходите позволяват системата да бъде свързана към външни контролери на врати.

За допълнително удобство KTES поддържа локален дневник на събитията, който може да бъде разглеждан директно на LCD дисплея. Ако е необходим по-подробен дневник, системата също така съобщава всички събития директно на системата EntraPass.

bg_BGBulgarian