EntraPass Video Integration

EntraPass Video Integration

Мощен контрол на достъп и видео интеграция

  • Интегрира се безпроблемно със системите за цифрово наблюдение Intellex®
  • Автоматично архивирано и защитено с парола видео с използването на EntraPass Video Vault
  • Наблюдение на видео в реално време и възпроизвеждане на видео клипове
  • Едновременно обслужване на до 16 камери
  • Автоматично извикване на камери директно от плана на етажа
  • Лесна организация на видео клипове с използване на предварително избрани имена на файлове или миниатюрни изображения
  • Наблюдение на визуалното и физическо състояние на оборудването чрез поставяне на икони на устройствата директно върху видеото
  • Автоматично показване на асоциираното живо видео, когато в системата бъде генерирана аларма

Kantech осигурява мощно и лесно за използванерешение за контрол на достъп и цифрово видео със своя софтуер за достъп EntraPass, интегриран със системата за цифрово наблюдение Dynamics® Intellex®. Чрез комбинилане на интуитивния интерфейс на EntraPass с мощността на Intellex, вие можете да наблюдавате видео в реално време през системата за контрол на достъп, както и да възпроизвеждате записаното видео. Тази връзка между събитията на контрола на достъп и отнасящите се до тях видео клипове дава на персонала по безопасността видео доказателство за потенциални нарушения на безопасността и инциденти. Това интегрирано решение и направено още по-здраво с EntraPass Video Vault, характеристика, която ви позволява автоматично да архивирате и да защитите с парола видео клиповете през системата EntraPass.

Подобрена видео интеграция

Интеграцията с American Dynamics Intellex осигурява наблюдение на видео в реално време, както и възпроизвеждане на видео. Видеото може да бъде свързано със събития по достъпа и записано от 1 до 16 камери едновременно от различни системи на Intellex. Различни предварително настроени изгледи (режими 1 x 1, 2 x 2, 3 x 3, и 4 x 4), извикани от всеки вид аларма, последователности и управление на куполи, са достъпни през софтуера EntraPass. Всички камери могат да бъдат извикани директно от план на етажа просто чрез двойно кликване с мишката върху иконата на камерата.

Опция EntraPass Video Vault

Получавате автоматизирано архивиране на вашите видео клипове с EntraPass Video Vault. Инсталиран на мрежата на вашата система, EntraPass Video Vault предлага една алтернатива на ръчното записване на всеки видео клип един по един.
Просто предварително дефинирате групи за вашите видео клипове (като Насилена врата или Отхвърлена карта) и Video Vault записва цялото видео в подходящата група на базата на график, който изберете. Вие можете също да назначите предварително в какъв тип файл желаете да бъдат записани видео клиповете като – .KVI, .KVA, .IMG, или .AVI и дали тези файлове, ако са .KVI или .KVA, имат назначена защита с парола.
Организирайте своите видео клипове с използването на миниатюрни .BMP изображения вместо икони. Изберете първия кадър (взет от начална или предалармена дължина), рамката на събитието (която съвпада с прецизния момент на алармата) или кой да е кадър, който предпочитате от клипа. Video Vault може да свърже до 128 системи Intellex които изберете да интегрирате с EntraPass и може да архивира видео, което вие импортирате на до 24 цифрови съхраняващи устройства.

bg_BGBulgarian