ioProx™ приемник и предаватели

ioProx™ приемник и предаватели

 

4-каналният приемник и предаватели ioProx осигуряват по-голямо разстояние на четене без компромис с безопасността.

Приемник ioProx

 

 

Приемникът ioProx може да бъде програмиран или за формат Wiegand, който е съвместим с повечето контролери на врати на пазара, или заKantech eXtended Secure Format (XSF), който формат, когато е използван с един от контролерите на врати на Kantech, осигурява подобрена безопасност с допълнителна мярка за защита срещу дублиране на идентификационния код за достъп.

Приемникът ioProx има възможност за четене на разстояние до 24.38 метра с мощна диполна антена или до 12.19 метра със стандартна антена. Този дълъг обхват на разстоянието за четене е идеален за приложения на отдалечени места, където ограниченият обхват на четене на традиционния контрол на достъп е недостатъчен.

Предаватели ioProx

 

 

Предавателите ioProx са достъпни във версии с два или 4 бутона. С възможност за четене от много дълги разстояния в честотния обхват 433.92 MHz, те са идеално решение за паркинги и гаражи или навсякъде, където има значително разстояние между носителя на картата и охраняемия вход.

Модел, достъпен с интегриран ioProx етикет

Предавателите ioProx включват модел с интегриран ioProx етикет за използване с всеки четец на карти ioProx. Следователно, ако един ioProx приемник е инсталиран в гаража и друг четец на карти ioProx е инсталиран на входа на сградата, потребителите могат да имат достъп до двата и използване на същия предавател, вместо да търсят друг етикет или карта.

  • 4-канален приемник ioProx
  • Разстояние на четене до 25 метра
  • Криптиран код гарантира най-високото ниво на безопасност
  • Може да се избира формат Kantech eXtended Secure Format (XSF) или 26-bit Wiegand format
  • Достъпни са предаватели с 2 или 4 бутона, с или без ioProx етикет
  • Водонепропусклива конструкция за приложения вътре и вън от сгради
bg_BGBulgarian