ShadowProx™ Proximity четци и карти

ShadowProx™ Proximity четци и карти

Тези четци от разстояние са следващата генерация на популярната линия ShadowProx на четци от разстояние, карти и етикети. Лъскави и със съвременен стил, те позволяват инсталиране на най-престижни места.

Следвайки практическата традиция на линията ShadowProx, тези устройства могат да се монтират на колони на врати, на стени, на единични електрически кутии, или на единични или двойни електрически кутии, както и на каквато и да е плоска повърхност. SH-X5 е конструиран за приложения, където максималното разстояние на четене допринася за удобството на системата; той е идеален за паркинги и други приложения като маскиране зад или в дебели материали. За допълнителен стил и удобство те са по-компактни и ще подобрят вътрешния и външния декор на всяко професионално обкръжение.

  • Разпознава над 16.7 милиона уникални кода, използвайки KSF (Kantech Secure Format) карти на Kantech, което осигурява пълна сигурност и абсолютна гаранция срещу дублиране на карти.
  • Съвместим с всички системи на Kantech
  • Херметична конструкция за вътрешни или извънсградни приложения
  • Интегриран пиезо източник на звук и двуцветен светодиод
  • Обхват на четене до 71 сантиметра (SH-X5)

Достъпността на продукта варира според региона; достъпността е субект на промяна. Свържете се със своя локален търговски представител за достъпността във вашия регион.

bg_BGBulgarian