T.Rex Детектор на заявка за излизане

T.Rex Детектор на заявка за излизане

Интелигентният детектор на излизане

T.Rex създава нов стандарт и осигурява завършено решение за детектиране на излизане и наблюдение на врата за приложенията на контрол на достъп. Въвеждането на изключителните иновации като X-Y Targeting™ и Цифрова обработка на сигнала (DSP) правят T.Rex най-бързият и най-надежден детектор на излизане на пазара.

X-Y Targeting™ се прицелва в специфична област на детектиране.

Докато някои детектори на излизане на пазара предлагат регулировки на формата на детектиране с маскиране или хоризонтална регулировка, T.Rex е първият детектор, който предлага вертикално прицелване на детектирането чрез две регулируеми решетки, разположени в камерата на детектиране. Инсталаторът „коригира” областта на детектиране чрез регулиране на тези решетки от 90° до 5°. Хоризонталната регулировка се осъществява чрез въртене на обектива.

Допълнителна безопасност

Тези две регулировки позволяват на инсталатора да монтира детектора така, че областта на детектиране да не „докосва” пода по протежение на рамката на вратата. Това предотвратява опитите да се преодолее наблюдението на вратата чрез подпъхване на обекти под вратата. Такива обекти биха били детектирани от датчици, монтирани по традиционния начин.

DSP (цифровата обработка на сигнала) предотвратява аларми „Насилствено отворена врата”

T.Rex на Kantech използва инфрачервено детектиране, свързано с DSP анализиране, специално проектирано за приложения за контрол на достъп. Има значителна разлика в работата на T.Rex и общоизползваните охранителни датчици на движение.

Един типичен охранителен датчик работи при ниски нива на чувствителност и гледа за положително присъствие на човек. Един детектор на излизане като T.Rex обаче, трябва да детектира екстремно бързо движение на ръка (целта), която да бутне вратата или да завърти дръжката на вратата. Неуспешното детектиране на това движение преди едно приложение за излизане, фактически ще предизвика аларма „Насилствено отворена врата”.

  • Зоната на детектиране се регулира лесно за висока точност
  • „Свободни ръце”, няма бутони за натискане
  • Интегрирана 90 dB локална аларма за врата, независимо управлявана от панела за достъп
  • Предназначен специфично за приложения за контрол на достъп
  • Автоматично отключва или шунтира вратата
  • Достъпни са 4 модела
  • Опционалната задна плоча позволява T.Rex да бъде монтиран в единична розетка
  • T.Rex Детектор на заявка за излизане
bg_BGBulgarian