VN0424/0824/1624/1648

VN0424/0824/1624/1648

VN0424/0824/1624/1648

Информация за продукта

Вграденият DVR (видео рекордер) на VISION, проектиран върху висококачествена хардуерна платформа, ще ви накара да се радвате на ненадминато качество и стабилност.
Качеството на картината, както и скоростта на запис бяха напълно реализирани в системата.
Нещо повече, той е снабден с широк обхват от интелигентни функции и управление на CMS & VMS за покриването на 24/7 наблюдение.

Вграден DVR

Записващата система осигурява изображение с висока D1 резолюция и предаване в реално време по мрежата с двоен поток.
Изцяло цветният графичен потребителски интерфейс (GUI) и работата с обикновена USB мишка помагат на потребителите да работят със системата по усет.
Графичният потребителски интерфейс е една от силните страни на лесната работа с използването на USB мишка, бутоните на лицевия панел и инфрачервеното дистанционно устройство.
Мощният CMS софтуер е една непобедима характеристика и позволява едновременното показване на 180 канала с 5 монитора, поддържани на една компютърна работна станция.

Ненадмината стабилност на системата

1. Надеждно хардуерно изпълнение
Процесорът 1.5 GHz, използван в VH1648, за разлика от другите вградени видео рекордери на пазара, поддържа приятни, напълно пентаплексни операции.

2. Проверка на здравето на системата и състоянието на твърдия диск
Специално проектиран алгоритъм непрекъснато проверява системата и състоянието на твърдите дискове за оптимална работа. Ако има някакъв проблем, на монитора ще бъде показано предупреждаващо съобщение и ще прозвучи алармен звук, за да могат потребителите да предприемат незабавни действия, за да предотвратят загуба на ценни записани данни.

3. Система за безопасност и ресет през IE
Системата ще бъде автоматично презаредена през IE от системата за безопасност при анормална ситуация.
Освен това потребителят може да презареди системата през IE без никаква промяна на настройките, когато се случи разпадане на мрежата.

4. Уникална файлова структура
Чрез използването на уникалната файлова структура записаните изображения ще бъдат сигурно защитени и движението на главите на твърдия диск ще бъде минимизирано, за да се достигне дълъг живот.

Високо качество на изображението

1. Запис с висока резолюция D1(720 x 480)
Видео рекордерите на Vision поддържат различни резолюции на запис до D1 изображение и позволяват на потребителите да направят монитора и възпроизвеждащия DVD като изображения с висока резолюция в реално време.

2. Независими настройки на запис
За да се отговори на гъвкавите изисквания на обекта, видео рекордерите на Vision позволяват на потребителите да правят много настройки на записа независимо за всеки канал. Режим на запис (непрекъснат, детектиране на движение, брой на кадри в секунда и качество на изображението (най-високо, високо, стандартно и ниско), могат да бъдат настроени независимо за всеки канал.

3. Авариен и интензивен запис
Освен обикновения запис, аварийният и интензивният запис дават възможност на потребителите да се справят в спешни ситуации само чрез натискане на един бутон.

4. Super VGA (SXGA) дисплей
Живата VGA резолюция е лесно избираема до качество SXGA (1280 x
1024), за да се наслаждавате на изображение с кристално качество дори и при мега размер на PDP или LCD дисплеи

Предаване на данни по мрежа в реално време

1. Качествен хардуерен дизайнВидео рекордерите на VISION могат да предават неизкривени изображения във всички режими на резолюция със скорост в реално време, доколкото позволява широчината на лентата на мрежата.

2. Поддръжка на двойни потоци
Видео рекордерите на VISION генерират изображения в двойни потоци с регулируеми скорости на кадрите и предаването на данните – един за запис на изображението и друг за предаване по мрежата, за да могат потребителите ефективно да управляват мрежовия трафик.

3. Гъвкава мрежова работа чрез DDNS
С вградения web сървър, гъвкавите web операции като наблюдение на живо, възпроизвеждане, конфигуриране на системата, са достъпни по интернет, по всяко време и на всяко място.

4. Унифицирана софтуерна платформа за дистанционно управление
Всички видео рекордери на VISION се характеризират с унифицирана софтуерна платформа за дистанционно управление като CMS (Централна система за наблюдение) и VMS (софтуер за видео управление), за да позволят управлението на много устройства по мрежата.

Лесен графичен интерфейс

1. Изцяло цветен потребителски графичен интерфейс
Изцяло цветният потребителски графичен интерфейс с обикновена USB мишка помага на потребителите да работят бързо и лесно със системата.

2. Разширено управление на системата
Видео рекордерите на VISION се управляват основно чрез инфрачервен дистанционен контролер, бутони на лицевия панел и обикновена USB мишка. Допълнително може да бъде използван клавиатурен контролер за управление на PTZ и повече рекордери едновременно.

3. Различни резервиращи устройства и аварийно архивиране
Чрез използването на USB портове потребителят може да архивира записаните изображения на флаш-памет, DVD записващо устройство и USB твърди дискове. Нещо повече, аварийното архивиране позволява на потребителя да се справи със спешна операция само чрез един бутон.

4. Бързи и лесни режими на търсене
Потребителят може да търси записани изображения бързо и лесно в зависимост от ситуациите, календарно търсене, търсене по миниатюри и лента за интелигентно търсене.

  • VN0424/0824/1624/1648
bg_BGBulgarian