DSC – Power Series Neo

, СОД DSC - Варна

Ами ако всички устройства в живота ви могат да се свържат с Интернет? Не само компютри и смартфони, но и всичко: часовници, високоговорители, светлини, врата, камери, прозорци, щори, горещи водонагреватели, уреди, кухненски прибори. Ами ако тези устройства могат да комуникират, да ви изпратят информация и да вземат вашите команди?

Това не е научна фантастика – това е домашната автоматизация, вашият интелигентен дом.

, СОД DSC - Варна

Домашната автоматизация е точно това, което звучи като: автоматизиране на възможността за контрол на уредите във вашия дом. Има много категории интелигентни продукти за дома, така че можете да контролирате всичко – от светлините и температурата до ключалките на вратите и сигурността във вашия дом.

Автоматизацията на дома представлява контролиране на домашните уреди от разстояние или автоматично. Първата автоматизация на дома започва с уреди като перални и др., които са предназначени за намаляване на труда в домакинството. Някои автоматизирани уреди работят самостоятелно без необходимост да комуникират, като например програмируеми ключове за лампи, докато други са част от „Интернет на нещата“ (английски: Internet of Things, съкр. IoT) и са включени в мрежа, за да могат да бъдат контролирани дистанционно и да изпращат и получават данни. Устройствата могат да са свързани със сензори, микроконтролери, изпълнителни устройства (серво-мотори, стъпкови мотори и др., които да извършват някакви действия), както и със система за комуникация. Дистанционното управление може да варира от обикновено дистанционно или смартфон с Bluetooth, до компютър или смартфон на другия край на света, свързан с Интернет. Автоматизираните устройства обикновено са свързани чрез Wi-Fi или електрическа инсталация, ползвана за комуникация (на английски: Power-line communication) с едно общо за всички устройство, което е достъпно чрез софтуер. Приложението на тази технология е много популярно при: термостати, охранителни системи, щори, осветление, детектори за пожар, и ключалки на врати.

Ние, от DSC правим възможно управлението на всяко устройство в дома ви – от отварянето на входната врата, регулиране на осветлението и командване на климатици, бойлери и друга техника, до управлението охранителната ви система – с помощта на едно единствено устройство, чрез специализиран софтуер директно от вашия смартфон или компютър.

Направете вашият дом интелигентен и независим от условията на забързаното ви ежедневие!

гр.Варна 9000
ул.“Щип“ №6
тел: 052/627 628
gsm: 0898 600 952 | 0886 444 549
e-mail: [email protected]

Важна промяна!в банковите ни сметки

Уведомяваме Ви, че правното и оперативното вливане на Експресбанк АД в Банка ДСК ЕАД се очаква да приключат и двете банки да са обединени в една банка – Банка ДСК АД,
от 4 Май 2020 г.

В тази връзка старите банкови сметки на
ЕТ "Анко" и ЕТ "Сигнал" - ще са неактивни от 01 Май 2020г.

Новите сметки в Банка ДСК ЕАД са както следва:

ЕТ "Анко"
Банка ДСК - BIC: STSABGSF
IBAN: BG85STSA93001515067750

ЕТ "Сигнал"
Банка ДСК - BIC: STSABGSF
IBAN: BG34STSA93001506026813
--------
Тези сметки, влизат в сила от 01.05.2020 г. - поради сливане на Експресбанк и Банка ДСК
Старите сметки в Експресбанк АД - отпадат и няма да бъдат използвани!
--------

Допълнителна информация, може да получите чрез платформата на Банка ДСК  "Интеграция" на следния адрес: https://dskbank.bg/integration 

За въпроси, не се колебайте и се свържете с нас:
гр. Варна 9000; ул. Щип 6
тел: 052627628
gsm: 0898600952
e-mail: [email protected]

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian