AML-770

AML-770

AML-770

Може да бъде използван да изолира охранителни датчици от пожарни датчици на една и съща линия

Технологията на адресируемите мултиплексни линии (AML) може да бъде ключът за разширяване на вашия бизнес. В големи комерсиални, или жилищни приложения с многобройни точки на защита, тя може значително да намали вашето време за инсталиране, спестявайки вашите пари. Например, за да свържете контакти за врата/прозорец, датчици на чупене на стъкло, или датчици на движение където са необходими, всичко, което трябва да направите е да прокарате един двупроводен кабел по периметъра на инсталацията. Няма вече дълги жични линии обратно до главния контролен панел, или до разширителния модул за всяка зона. Също така, всеки датчик има назначен номер на специфична зона за идентификация на отделната точка, правейки услугата лесна. Ако се изисква бъдещо разширяване, то е толкова лесно, колкото да разклоните съществуващата AML линия.

AML използва прост двупроводен кабел и за захранване, и за данни, а всеки адресируем датчик може да бъде свързан навсякъде. Охранителните и пожарни датчици могат да бъдат комбинирани на един и същ кабел с използването на изолаторния модул AML-770.

Всички датчици са проектирани да изискват екстремално малък ток (около 0.8 mA всеки). В случай на екстремално дълги кабелни линии, или ако се изисква голям брой датчици, повтарящият/изолиращ/захранващ модул AMX-400/AMX-400PS е перфектен за разширяване на системата до какъвто размер е необходим.

bg_BGBulgarian