AML-770

AML-770

, СОД DSC - Варна

Може да бъде използван да изолира охранителни датчици от пожарни датчици на една и съща линия

Технологията на адресируемите мултиплексни линии (AML) може да бъде ключът за разширяване на вашия бизнес. В големи комерсиални, или жилищни приложения с многобройни точки на защита, тя може значително да намали вашето време за инсталиране, спестявайки вашите пари. Например, за да свържете контакти за врата/прозорец, датчици на чупене на стъкло, или датчици на движение където са необходими, всичко, което трябва да направите е да прокарате един двупроводен кабел по периметъра на инсталацията. Няма вече дълги жични линии обратно до главния контролен панел, или до разширителния модул за всяка зона. Също така, всеки датчик има назначен номер на специфична зона за идентификация на отделната точка, правейки услугата лесна. Ако се изисква бъдещо разширяване, то е толкова лесно, колкото да разклоните съществуващата AML линия.

AML използва прост двупроводен кабел и за захранване, и за данни, а всеки адресируем датчик може да бъде свързан навсякъде. Охранителните и пожарни датчици могат да бъдат комбинирани на един и същ кабел с използването на изолаторния модул AML-770.

Всички датчици са проектирани да изискват екстремално малък ток (около 0.8 mA всеки). В случай на екстремално дълги кабелни линии, или ако се изисква голям брой датчици, повтарящият/изолиращ/захранващ модул AMX-400/AMX-400PS е перфектен за разширяване на системата до какъвто размер е необходим.

Важна промяна!в банковите ни сметки

Уведомяваме Ви, че правното и оперативното вливане на Експресбанк АД в Банка ДСК ЕАД се очаква да приключат и двете банки да са обединени в една банка – Банка ДСК АД,
от 4 Май 2020 г.

В тази връзка старите банкови сметки на
ЕТ "Анко" и ЕТ "Сигнал" - ще са неактивни от 01 Май 2020г.

Новите сметки в Банка ДСК ЕАД са както следва:

ЕТ "Анко"
Банка ДСК - BIC: STSABGSF
IBAN: BG85STSA93001515067750

ЕТ "Сигнал"
Банка ДСК - BIC: STSABGSF
IBAN: BG34STSA93001506026813
--------
Тези сметки, влизат в сила от 01.05.2020 г. - поради сливане на Експресбанк и Банка ДСК
Старите сметки в Експресбанк АД - отпадат и няма да бъдат използвани!
--------

Допълнителна информация, може да получите чрез платформата на Банка ДСК  "Интеграция" на следния адрес: https://dskbank.bg/integration 

За въпроси, не се колебайте и се свържете с нас:
гр. Варна 9000; ул. Щип 6
тел: 052627628
gsm: 0898600952
e-mail: [email protected]

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian