KT-400

KT-400

Kantech™ KT-400 е готов за етернет контролер за 4 врати, който осигурява 128-битова AES криптирана комуникация със системата EntraPass и е високо надеждно охранително решение за всеки чувствителен към безопасността бизнес.
KT-400 може лесно да бъде интегриран в една съществуваща EntraPass система с други контролери на Kantech (KT-100 и KT-300) или може да осигури основа за чисто нова охранителна инсталация.

Лесна връзка към мрежа

С вграден етернет порт, повече не е необходимо външно IP устройство за свързване с мрежата. Вграденият порт е двойно чувствителен, което означава, че системата усеща дали връзката е 10Base-T или 100Base-T и се регулира автоматично за по-бърза връзка.

Лесно програмиране със сменяеми клемни блокове

За да се ускори инсталирането и да се улесни ремонтопригодността, КТ-400 се характеризира със сменяеми клемни блокове, които са лесни за свързване и цветово кодирани за бърза идентификация. Това предпазва инсталатора от губене на ценно време, съобразявайки къде да свърже всеки проводник.

Ниска консумация на широчина на лентата

КТ-400 управлява запитванията в мрежата и комуникира с EntraPass Gateway само когато се е случило някакво събитие. Целостта на комуникацията е осигурена чрез тактов сигнал, който се изпраща на редовни интервали към системата EntraPass. Тази асинхронна комуникация значително намалява широчината на лентата, изисквана за управление по мрежата на вашата система за контрол на достъп.

Повече гъвкавост с разширителни модули

Контролерът за 4 врати КТ-400 има 16 вградени входа. До 240 могат да бъдат добавени още чрез добавянето на новите разширителни модули за общо 256 входа. Всеки вход може да бъде използван индивидуално за различни приложения, включително контакт за врата, детектори на заявка за излизане, външни алармени системни зони и т.н. Допълнително има 4 вградени релейни изхода и могат да бъдат добавени до 256 релета или изходи с отворен дрейн.

  • Поддържа 4 четеца
  • Вградената етернет 128-битова AES криптирана комуникация с EntraPass осигурява висока степен на мрежова сигурност
  • Капацитет за 100000 карти и осигурява до 20000 едновременни събития в самостоятелен режим
  • Сменяемите клемни блокове помагат за бърза инсталация и подобряват ремонтопригодността
  • 256 входа (16 вградени с висока сигурност с конфигурация с двойни крайни резистори) и 256 изхода (4 вградени) осигуряват разширяемост
  • Контрол на нивото на заетост в дефинирано място с характеристика срещу обратно предаване
  • Комуникира с EntraPass Gateway само когато се е случило някое събитие, осигурявайки ниска консумация на широчината на лентата (само Special и Corporate Edition)
  • Проверява и конфигурира IP установките с вградена web конфигурационна страница
  • Наблюдавани изходи за заключване на врата с вътрешно или външно захранване
  • Светодиоди осигуряват важна информация за състоянието на контролера и за диагностика
Важна промяна!в банковите ни сметки

Уведомяваме Ви, че правното и оперативното вливане на Експресбанк АД в Банка ДСК ЕАД се очаква да приключат и двете банки да са обединени в една банка – Банка ДСК АД,
от 4 Май 2020 г.

В тази връзка старите банкови сметки на
ЕТ "Анко" и ЕТ "Сигнал" - ще са неактивни от 01 Май 2020г.

Новите сметки в Банка ДСК ЕАД са както следва:

ЕТ "Анко"
Банка ДСК - BIC: STSABGSF
IBAN: BG85STSA93001515067750

ЕТ "Сигнал"
Банка ДСК - BIC: STSABGSF
IBAN: BG34STSA93001506026813
--------
Тези сметки, влизат в сила от 01.05.2020 г. - поради сливане на Експресбанк и Банка ДСК
Старите сметки в Експресбанк АД - отпадат и няма да бъдат използвани!
--------

Допълнителна информация, може да получите чрез платформата на Банка ДСК  "Интеграция" на следния адрес: https://dskbank.bg/integration 

За въпроси, не се колебайте и се свържете с нас:
гр. Варна 9000; ул. Щип 6
тел: 052627628
gsm: 0898600952
e-mail: office@sod-dsc.com

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian